20/6/12

FESTIVAL DE FI DE CURS I COMIAT DE 6ÈUs deixem el programa del Festival de fi de curs que celebrarem demà, dijous 21, a les 10:00h al pavelló poliesportiu.

Hem treballat un seguit de coreografies i dramatitzacions que us mostrarem, amb molta il·lusió, a tots aquells que ens vulgueu acompanyar i posar, així, el punt i final al curs 2011/12 acomiadant, també, els nostres companys de 6è que emprenen una nova etapa en la que els desitgem molta sort!!

Hi sou tots convidats!!

Actualització 05/07/2012: Vídeos del Festival

- P3: Dàlmates - P4: El llibre de la selva - P5: La Sirenita - 1r: Ratatouille - 2n: Mary Poppins - 3r: Rio - 4t: Pirates del Carib - 5è: Príncep Alí - Tots (de P3 a 6è): Cloenda/ El cicle sense fi - Coreografia sorpresa feta pels alumnes de 6è

Fotos del Festival a la web de l'Escola
Entrada al bloc de Primer
Entrada al bloc de Cicle Superior

MOLT BONES VACANCES!!

2 comentaris:

Txell ha dit...

Gràcies a la Uxua,professora de música de primària, i a la Montse professora de música de infantil, per preparar totes les coreografíes de la festa de fi de curs.


Moltes felicitats,a les dues!!!!!!!

ufraile ha dit...

Gràcies, Txell. Moltes felicitats a vosaltres, els alumnes, i a tots els mestres i personal no docent que han col·laborat per fer d'aquest dia quelcom especial.

Bon estiu!!