2/3/10

6è - CANTÀNIA 2010: BALADA DEL RETORNPer segon any consecutiu, els alumnes de 6è participem en el projecte Cantània que organitza l'Auditori de Barcelona. És una activitat amb diferents fases d'actuació: sessions de formació amb el professorat, treball del professorat a la seva aula i concerts finals interpretats per l'alumnat inscrit. Durant tot el curs escolar es treballa tant des de l'organització com des de l'escola. L'objectiu és organitzar un acte per als alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per a ells, per la qualitat i per la implicació personal i col·lectiva en l'acte, es converteixi en una vivència musical important i inoblidable per a tots.

Aquest any, la cantata es titula "Balada del retorn", amb música d'Albert Grau i text de Rosa Regàs. La direcció recau en Josep Prats i Elisenda Carrasco.

El tema d'aquesta cantata se centra en l'exili a Veneçuela d'una de les tantes famílies que van haver de marxar, tristement, del seu país durant la guerra civil espanyola, un enriquiment de diferents cultures i un retorn, al cap dels anys, al seu país natal.

La nostra actuació serà el dia 3 de maig a les 16:30 hores. Us hi esperem a tots!!!!

Altres pàgines sobre la cantata:
Blog Balada del retorn
Cançons de la cantata per escoltar
Lletres de les cançons i informacions diverses